2-daagse NLP basis training

Meer dan 95% van ons gedrag wordt bepaald door onbewuste processen en patronen. Kan jij je voorstellen dat het waardevol is om meer te leren over hoe deze onbewuste processen en patronen bij jou werken?

Misschien kan jij je wel voorstellen dat al deze onbewuste sturingen effect hebben op de communicatie met jezelf en met anderen. Hoe goed zou het voor jou voelen om meer grip te hebben op je eigen onbewuste sturing?

Communicatie

Wanneer ik je de volgende vraag stel: “Met wie communiceert de mens het meeste?” Of je nu zegt dat je dat zelf bent of dat het de ander is: communiceren doen we de hele dag door.

Je kan je dan ook vast voorstellen dat inzicht in hoe communicatie werkt, ervoor gaat zorgen dat jij meer persoonlijk leiderschap in je communicatie gaat ontwikkelen.

Ben jij benieuwd hoe jij de impact van je communicatie kan vergroten? Wat in jou ervoor gaat zorgen dat je hier bewuster mee om kan gaan?

Doelen stellen en behalen

Misschien herken je het wel dat je binnen jezelf of binnen je team doelen hebt gesteld en dat het nog niet helemaal wil lukken om alles op 1 lijn te krijgen. Of dat je weet waar je naartoe wilt en dat er iets in je zit wat ervoor zorgt dat je toch een andere kant op blijkt te gaan.

Als mensen mij vragen: “wat is nu het geheim, de gouden tip, datgene wat ik moet weten om persoonlijk leiderschap te beheersen?” Dan heb ik 1 antwoord: weet waar je naartoe wil, wees de persoon die daar gaat komen, weet waarom dat belangrijk voor je is, welke vaardigheden je nodig hebt en welk gedrag hierbij past.

Ik weet dat jij nu al benieuwd bent naar hoe dit bij jou werkt. Hoe jij hier inzicht in gaat krijgen en hoe je hier veranderingen in kan gaan zetten. Omdat jij wil leren en ontwikkelen, is er de 2 daagse NLP basis training.

Verbinding

Je kent het vast wel, van die mensen die het ongelofelijke vermogen hebben om heel snel verbinding te maken. Zo iemand die je net hebt ontmoet en er is meteen flow in je gesprek, het lijkt wel alsof het helemaal vanzelf gaat.

Die mensen die je tegenkomt en het lijkt wel alsof je ze al jaren kent, zo makkelijk gaat het gesprek. Als je dat ook zou kunnen, als er een manier is waarop jij dit met iedereen zou kunnen bereiken. Dat wil jij leren toch?

Want als jij aansluiting kan vinden met een ieder die jij tegenkomt. Wanneer jij iemands taal kan spreken dan heb jij invloed met hoe je communiceert. Wanneer dat is wat jij wil leren, hoe jij verbinding kan creëren, hoe je zorgt voor flow in een gesprek. Lees dan vooral verder en meld je aan voor de 2 daagse NLP Leadership training.

Wat komt er aan bod?

De 2-daagse NLP training leert je de basis structuur en techniek achter NLP. Het gaat ervoor zorgen dat je makkelijker kan communiceren en sneller contact krijgt met jezelf en met anderen. Een aantal onderwerpen die in de training voorbij zullen komen zijn:

  • Van ‘Gevolg’ naar ‘Oorzaak’
  • Doelen stellen en behalen
  • Inzicht in communicatie
  • Hoe kan jij taal effectief gebruiken?
  • Hoe maak jij verbinding met jezelf en met anderen?

Aanbod

De 2 daagse NLP basis training kost € 2950,- ex. BTW. Hiervoor krijg je onder andere:

  • 2 dagen training van een enthousiaste NLP trainer
  • Training bij jou op het werk of een locatie bij jou in de buurt (niet bij prijs inbegrepen)
  • 2 inspirerende en vooral leuke dagen
  • Maximale groepsgrootte 16 personen

Een NLP training?

Ben je nu al enthousiast geworden of heb je eerst nog wat vragen? Hoe weet jij wanneer deze training de juiste is voor jou? Wil je een training gaan inplannen of wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan vooral contact op.