CONTACT

Laten wij met elkaar in verbinding komen! Bel mij op: 06 24 999 118. Of kom in contact via het onderstaande contactformulier:

Recensies

Wesley heeft vanuit training en coaching meerdere recensies gekregen. Onderstaand een aantal uitgelicht vanuit diverse deelnemers en organisaties (Bron: Springest)

"Ik heb veel praktische handvatten gekregen om mijn team beter aan te kunnen sturen en te kunnen coachen. Daarnaast is deze training ook goed geweest voor mijn eigen ontwikkeling en het scherp stellen van mijn eigen doelen. Aanrader dus! "
Manon Winter
Operationeel Manager
"NLP heeft altijd al mijn interesse gehad. Ik heb er veel over gelezen maar de training van Wesley maakt zoveel duidelijker. Doordat je veel praktische oefeningen hebt gedaan met elkaar onthoud je de theorie veel beter. Op een gemakkelijke en toegankelijke manier wordt de materie goed uitgelegd, alle vragen zijn beantwoord en dit smaakt zeker naar meer. Top trainer en erg interessant om hier verder in te gaan. Ik ben nog enthousiaster geworden voor NLP”
Marianne N.
Business Development & Strategy
"Vandaag een interessante training over NLP gehad. Deze training werd afgewisseld met kennis over NLP die door Wesley duidelijk verteld werd, ook aan de hand van tekeningen. Er was genoeg ruimte voor vragen. We hebben een aantal oefeningen gedaan waarbij we deze geleerde kennis toe konden passen, dit was erg fijn! Ook was er een erg lekkere lunch :-p”
Christel Riemens
HR Officer