Coaching

Je hebt nu al een stap gezet in je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Het stellen van vragen en nieuwsgierig zijn naar wat er meer is, betekent dat je aan het leren bent. Je hebt al een lange weg afgelegd dus ben je klaar om te veranderen.

Door je zelfkennis te vergroten bereik je meer zelfwaardering en zelfvertrouwen. Ik kan jou begeleiden op jouw route. 

In gesprekken gaan wij nader in op vragen als:

  • Wat zijn belangrijke waarden in je leven?
  • Welke overtuigingen zijn helpend
  • Waar heb je nog wat werk te doen?
  • Wie wil jij zijn als mens?
  • Hoe doe jij de dingen die je doet?

Wanneer je meer inzicht hebt op deze antwoorden kan jij aan de gang met acties. Immers inzicht zonder handeling geeft geen verandering.

Life coaching
Misschien herken je het wel: je wil verder groeien. Je weet ergens wel waar je naartoe wilt, maar iets in jou lijkt ervoor te zorgen dat jij je doel niet behaalt. Of je bent op zoek naar ‘hoe kom ik verder?’, zonder dat je een idee hebt waar je naartoe wilt.

Misschien herken je wel bij jezelf dat je al lang de dingen op dezelfde manier aan het doen bent. Dat je nu doorhebt dat het je niet meer brengt wat je wil bereiken. Lees meer.

Leiderschap coaching
In iedere organisatie gebeurt het wel: iemand groeit door van een medewerkersrol naar een leidinggevende rol. Of misschien herken je het wel: je hebt een opleiding gevolgd, veel theorie geleerd over management en leidinggeven, en in de praktijk heb je het eigenlijk nog nooit gedaan.

Hoe gaaf en hoe helpend zou het dan zijn als er een persoonlijk leiderschap coach is? Lees meer.

Ik ben lid van de NOBTRA en o.a. te vinden op LinkedIn en CNLP.nl